dissabte, 14 d’abril del 2012

Fase 4: QÜESTIONARI A LES FAMILIES DELS ALUMNES DE 6È

Per tal de realitzar un bon canvi d'escola a l'institut, cal fomentar la confiança entre els pares a els nous professors o a l'equip de l'institut. La informació que ens donarà les enquestes passades a les families de 6è sobre les seves inquietuds aquest canvi, ajudarà a l'equip directiu de l'institut a preparar aquest dur procès.
Un cop realitzat el questionari a les families i supervisat per la meva tutora (psicopedagoga de l'insitut), dimecres els faré entrega als caps d'estudi de les 4 escoles. Quant rebi tots els questionaris faré l'anàlisi dels resultats amb la seva proposta d'actuació corresponent.

1 comentari:

  1. Tot i que no són moltes les entrades al blog, es fa una idea de per on va el projecte. Tal vegada hauries d'explicar una mica amb més detall com estan fent-se les coordinacions entre les escoles i l'Institut i especialment el paper que està fent la psicopedagoga de l'EAP o de l'IES i afegir reflexions teves sobre les observacions que estas fent i com veus.

    Aquestes reflexions sobre el quefer de les pràctiques són l'objectiu i finalitat principal del Diari de les pràctiques que s'ha de reflectir en aquest blog i sols resta el mes de maig.

    També pots afegir enllaços a pàgines externes que tracten les temàtiques del Pla de transició. A nivell pràctic, tal vegada les imatges dels document estarien millor en aplicacions on line on es puguéssin visualitzar, perquè el questionari a les famílies pràcticament no es pot llegir.

    ResponElimina