dilluns, 17 d’octubre del 2011

Diari del practicum I de psicopedagogia

Aquest projecte que forma part del Practicumm I de psicopedagogia que estic cursant a la UOC, s'emmarca dins de la meva feina a l'escola Sant Julià de l'Arboç, per poder contribuir a la millora de la qualitat educativa en l’àmbit de la llengua catalana del centre en qüestió.
L'objectiu que voldria assolir és la concreció sistemàtica del treball en l’area de llengua, planificant estratègies organitzatives i didàctiques per tal de millorar la comprensió lectora dels alumnes, expressió escrita i la lectura. També assessorar al professorat en l’elaboració curricular d’aquest projecte i l’observació de l’alumnat per tal de millorar la qualitat educativa del centre pel que fa a l’àrea de llengua.
El projecte es basarà en la concreció de l’àrea, programant competencialment segons l’anàlisi inicial, elaborant material i/o recurs didàctic i la posada en pràctica amb els alumnes, així com un assessorament – pautes d’actuació – a les docents (tutors/es) que amb ells interactuen; i la finalitat d'aquest es resumeix en quatre dimensions de la pràctica del psicopedagog:
- Anàlisi de la demanda
- Anàlisi dels resultats - Proposta de millora
- Elaboració de material- Assessorament a tutors
- Intervenció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada